Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Het label Accueil Vélo

Accueil Vélo is een nationaal label dat garant staat voor kwaliteitsservice en -accommodatie voor fietsers langs de grote fietsroutes..

Ma rando à vélo
 > 
Diensten

Diensten

Ontdek al onze services, opgezet om u te helpen uw fietsvakantie in de regio Centre-Val de Loire te organiseren.

Met de trein, met de auto of met het vliegtuig, de regio Centre-Val de Loire ligt nooit ver van de andere Franse regio's!

Wilt u uw bagage niet op de fiets meenemen? Fietsverhuurders, taxibedrijven en gespecialiseerde dienstverleners zorgen voor het vervoer van uw bagage tussen de verschillende overnachtingsplaatsen.

Wilt u tijdens uw fietstocht bijzondere anekdoten en de geschiedenis van de gebieden waar u doorkomt horen? Wilt u meer weten over de natuur en de omgeving, of een bijzonder moment meemaken met iemand die de streek op zijn duimpje kent? Huur dan een in fietsvakanties gespecialiseerde gids in voor uw fietstocht.

U wilt uw bagage liever niet op de fiets meenemen en begeleid worden door een goede organisatie? Neem dan contact op met een van de reisbureaus voor fietsvakanties, die voor u een vakantie à la carte samenstellen.

Kies voor accommodaties met het nationale label 'Accueil Vélo' om zeker te zijn van een service en voorzieningen die speciaal voor fietsers zijn uitgedacht en van een hartelijke ontvangst!

Wilt u weten waar u kunt overnachten, wat er te doen en te bezichtigen is en waar u kunt eten?Maak een keuze uit al onze accommodaties, restaurants, fietsenverhuurders, offices de tourisme, bezienswaardigheden en activiteiten, om uw fietstocht te plannen.

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden