Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Het label Accueil Vélo

Accueil Vélo is een nationaal label dat garant staat voor kwaliteitsservice en -accommodatie voor fietsers langs de grote fietsroutes..

Ma rando à vélo
 > 
Diensten
 > 
Het volledige aanbod

Het volledige aanbod

Accomodatie

Restaurants

Fietsenverhuur

Offices de Tourisme

Culturele bezienswaardigheden

Activiteiten

Overal langs de fietsroutes worden specifieke diensten voor fietsers opgezet, om uw fietstocht aangenamer te maken. 
U zoekt een accommodatie en de geschikte voorzieningen voor u als fietser, liefst in de buurt van de routes? Denk aan de accommodaties met het label Accueil Vélo.
Accommodatie, fietsenverhuur, bezienswaardigheden en activiteiten, Offices de tourisme. Alle bedrijven die zich bij 'Accueil Vélo' aansluiten voldoen aan de kwaliteitscriteria voor de betreffende categorie, met als doel de geleverde dienst zo goed mogelijk op fietsers af te stemmen.
- Accueil vélo

Wilt u uw bagage liever niet op de fiets meenemen? Roep dan de hulp in van een professionele dienstverlener die uw bagage van de ene accommodatie naar de volgende brengt. 
- Meer info 

U wilt worden geadviseerd door een goede organisatie? Stap bij een reisbureau binnen dat gespecialiseerd is in fietsvakanties.
- Meer info 

U wilt graag meer te weten komen over onze streek? Neem dan een gids mee op uw fietstocht en ontdek het beste wat de streek te bieden heeft.
- Meer info 

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden