Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden
Ma rando à vélo
 > 
Fietsroutes
 > 
De 'Loire à vélo' in de Loirestreek

De 'Loire à vélo' in de Loirestreek

Véloroute
 km
Volg in uw eigen temp de loop van de koninklijke rivier op de fiets om kennis te maken met het Loiredal. Op de gemakkelijke fietsroute van totaal meer dan 800 km, waarvan meer dan 600 km in de Loirestreek, wisselen fietspaden en weggetjes met weinig verkeer elkaar af. De voor iedereen toegankelijke route wordt in beide richtingen aangegeven. Dankzij de route ontdekt u de rijke Loirestreek: natuurlijke rivieroevers en bezienswaardige tuinen, karaktervolle steden, de kastelen van de Loire en andere bijzondere plaatsen, wijngaarden en ongerepte natuur enz. Het Loiredal, het grootste Franse gebied dat is ingeschreven op de werelderfgoedlijst van de UNESCO, wacht op u! Proef de levenskunst en de heerlijke gerechten. De fietstocht is een unieke belevenis vol verassingen en verwondering.

CONTACT

Een tocht vanuit deze route aanmaken

KAART VAN DE SITUATIE

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden