Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden
Ma rando à vélo
 > 
Fietsroutes
 > 
Fietsen in Touraine Berry

Fietsen in Touraine Berry

Véloroute
 km
De 'voie verte' - groene weg - is een voor fietsers en wandelaars gereserveerde route. Hij volgt het traject van een oude spoorlijn, waardoor de hoogteverschillen gering zijn, en loopt grotendeels door het Creusedal. Het is een goede gelegenheid om gevarieerde landschappen te ontdekken en te genieten van de rust van de gemakkelijke route door verschillende dorpen. Vergeet niet om regelmatig te stoppen in de dorpen waar u doorkomt, of bij de talrijke servicepunten die er speciaal voor u zijn (winkels, restaurants, fietsverhuur, informatiepunten enz.). Langs de hele route staan borden met informatie over de bijzondere plaatsen en monumenten die de moeite waard zijn om te bezichtigen.

CONTACT

Een tocht vanuit deze route aanmaken

KAART VAN DE SITUATIE

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden