Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden
Ma rando à vélo
 > 
Fietsroutes
 > 
St. Jacobsroute via Chartres

St. Jacobsroute via Chartres

Véloroute
 km
De fietstocht, die in Noorwegen begint, loopt door de Loirestreek en vervolgens naar Santiago de Compostella in Spanje. Een ontdekkingsreis van meer dan 5000 km dwars door Europa. Op deze route rijdt u over rustige weggetjes en zacht glooiende hoogvlakten. Het is een ideale gelegenheid om te genieten van het Eure- en Het Loirdal, talrijke karaktervolle steden en dorpen - Maintenon met het aquaduct, de 'voie verte' (groene weg) naar Chartres, het middeleeuwse dorp Bonneval, de hertogsstad Châteaudun, de pleisterplaats Vendôme en Lavardin, geklasserd als 'een van de mooiste dorpen van Frankrijk'. Op de route liggen ook veel historische monumenten: kathedraal van Chartres, standbeeld van St. Jakobus in Cloyes-sur-le-Loir, kapellen in Vendôme en Saint-Jacques des Guérêts enz.

DOCUMENTEN

Carnet de route Saint Jacques à vélo

CONTACT

Een tocht vanuit deze route aanmaken

KAART VAN DE SITUATIE

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden