Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry…

Fietsen is goed voor het milieu!

Wist u dat u met een fietstocht uw milieuvoetafdruk flink beperkt? Op de fiets hebt u immers geen CO2-uitstoot. Bovendien is fietsen erg gezond!

Ma rando à vélo
 > 
Multimedia
 > 
Topo guides

Topo guides

Gedetailleerde kaarten van de fietsroutes, nuttige adressen, praktische tips, diensten en voorzieningen voor fietsers... Hier hebt u alle informatie bij de hand!

La Loire à Vélo - De Nevers à l'Atlantique - Chamina

 

Een onmisbare gids voor een bijzondere fietstocht door het Loiredal, langs de oevers van de laatste ongerepte grote rivier van Europa, door de weelderige natuur in het Loiredal! Deze gids nodigt u uit voor een unieke reis van Nevers naar de Atlantische Oceaan, langs kastelen en tuinen, over eilanden en door wijngaarden, door het land van de 'mensen aan de rivier'.

Bestellen

 

L'intégrale de La Loire à Vélo de Nevers à la mer – Ouest France

 

Het Loiredal in 18 etappes, via de bekendste Véloroute! Alle kaarten en adressen! Meer dan 600 km beveiligde fietsroutes door de regio's Centre en Pays de la Loire - met 45 gedetailleerde fietskaarten.

Bestellen

 

6 kaarten om Frankrijk door te fietsen van de Atlantische Oceaan tot de Rijn - Huber

 

Gespecialiseerde fietskaarten van EuroVelo, met een schaal van 1/100000, een uitgave van de Duitse cartograaf Huber voor het hele Franse deel van de route. De kaarten zijn van 1 t/m 6 genummerd en kunnen samen of apart worden gekocht:

- de route La Loire à Vélo  omvat kaart 1, 2, 3 en 4.
- de route Les Rives de Bourgogneomvat kaart 4 en 5.
- de route La Vallée du Doubs et Haute Alsace omvat kaart 6.

Bestellen

 

La Véloscénie, l'itinéraire grand spectacle - Itinérance à Vélo 

 

Alle informatie die u nodig hebt over elk van de 26 etappes: kaarten met een schaal van 1/80000, routebeschrijvingen, hoogteverschillen, tips over bezienswaardigheden en activiteiten, presentatie van de plaatsen waar u door komt, illustraties en anekdotes, enz.Een handig adresboek met de beste adresjes om te overnachten langs de hele route - Er zijn een aantal kleine wijzigingen in het adres.boek aangebracht op het laatste moment. U vindt deze wijzigingen hier.

Bestellen

 

De Paris au Mont-Saint-Michel à vélo – Ouest France

 

32 gedetailleerde fietskaarten - 8 etappes van 30 tot 60 km. Met alle nuttige tips, adressen van fietsenverhuurders, hotels, camping, gîtes en gastenverblijven. De belangrijkste bezienswaardigheden en mooiste dorpen. Aanvullende trajecten, tips en de mooiste stops.

Bestellen

 

Le Pays des Châteaux, Chambord et ses environs - Chamina

 

Gids van 80 pagina's met 12 gemarkeerde en beveiligde dagtochten van 23 tot 46 km, geschikt voor iedereen, plus 2 weekendtochten langs een aantal Loire-kastelen en meren in de Sologne, ofwel 300 km puur fietsplezier! Duidelijke, gedetailleerde kaarten (1:100.000), adressen van gespecialiseerde bedrijven (fietsenverhuur en accommodaties van 'Accueil Vélo'), toeristische informatie en praktische inlichtingen, enz.

Bestellen

 

IGN fietsgidsen

 
De fietsgidsen van de IGN zijn uitgevoerd in samenwerking met de FFCT (Fédération française de cyclotourisme) en bevatten fietsroutes in een bepaald departement. De fietstochten worden gepresenteerd in de vorm van een routebeschrijving, met details over de route, wetenwaardigheden over de natuur, toeristische informatie, overnachtingsmogelijkheden. Elke rondtocht bevat een kaart met de afstanden, de duur van de tocht en de hoogteverschillen. De serie bevat momenteel gidsen voor een tiental departementen en wordt in de loop van de tijd verder uitgebreid tot heel Frankrijk. 

- L’Eure-et-Loir à vélo

Bestellen

 

- Le Berry à vélo  

Bestellen

 
  
Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden