Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry…

Fietsen is goed voor het milieu!

Wist u dat u met een fietstocht uw milieuvoetafdruk flink beperkt? Op de fiets hebt u immers geen CO2-uitstoot. Bovendien is fietsen erg gezond!

Ma rando à vélo
 > 
Nieuws
 > 
Camping "Les Saules" in Cheverny
Gepubliceerd op 31/03/2015

Camping "Les Saules" in Cheverny

De camping is gelegen aan het startpunt van een van de "Châteaux à vélo"-tochten, en zet zich in voor het kennisoverdracht en behoud van de biodiversiteit.

Vanaf volgende maand heeft de camping in dat kader dan ook een nieuw project genaamd "Als de bijen ook gaan kamperen"!: wat bestaat uit het plaatsen van 3 pedagogische bijenkorven op het vogelontdekkingsparcours.

De Rand’O Toile is ontwikkeld in samenwerking met het Franse merk Cabanon en biedt een simpele vorm van accommodatie in de natuur, gemaakt van zeildoek en hout. Wandelaars/fietsers kunnen er de nacht doorbrengen, het is voorzien van de minimale benodigdheden:

- 4 matrassen

- tafels en stoelen

- Kooktoestel

- Servies en bestek

Door een nacht in de accommodatie te reserveren ondersteunt u het goede doel, want voor elke verkochte nacht wordt een euro overgemaakt aan de Franse Vogelbescherming (LPO) om bij te dragen aan het behoud van de biodiversiteit. 

Voor de authentieke kampeerervaring en milieuvriendelijk toerisme!

Voor meer informatie: www.camping-cheverny.com

Plaats bepalen

Op de kaart in- of uitzoomen
Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden