Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry…

Fietsen is goed voor het milieu!

Wist u dat u met een fietstocht uw milieuvoetafdruk flink beperkt? Op de fiets hebt u immers geen CO2-uitstoot. Bovendien is fietsen erg gezond!

Ma rando à vélo
 > 
Nieuws
 > 
‘Chartres en Lumière’, beleef een unieke ervaring!
Gepubliceerd op 05/04/2016

‘Chartres en Lumière’, beleef een unieke ervaring!

Van 16 april tot 8 oktober 2016, worden 24 plaatsen met historisch erfgoed in Chartres verlicht en elke avond tot 01:00 muzikaal begeleid.

 

Een gratis evenement dat u beslist moet zien!

 

Het programma van de openingsavond op zaterdag 16 april 2016

•    16 uur: Cultureel oriëntatiespel voor het hele gezin. Uitgerust met aanwijzingen en een kaart, loopt u door Chartres, op zoek naar routepunten en de verborgen zin.

•    19.30 uur: Hardlooptocht voor vrouwen voor een goed doel, over een vlak parcours van 4 km met een lage snelheid van 8 km/uur, zodat dit toegankelijk is voor iedereen. Een 100% vrouwelijk evenement voor de strijd tegen borstkanker.

•    21.30 uur : 4de trail door de stad voor de ‘Enfants de la Lune’ (kinderen van de Maan). U kunt kiezen uit 2 parcoursen van 7 en 16 km die langs de bekendste verlichtte bezienswaardigheden van Chartres gaan.

 

Alle informatie

Chartres en Lumières

Openingsavond op 16 april

 
 
Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden