Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry…

Fietsen is goed voor het milieu!

Wist u dat u met een fietstocht uw milieuvoetafdruk flink beperkt? Op de fiets hebt u immers geen CO2-uitstoot. Bovendien is fietsen erg gezond!

Ma rando à vélo
 > 
Nieuws
 > 
De « Echappées à Vélo » in de regio Centre-Val de Loire
Gepubliceerd op 12/05/2016

De « Echappées à Vélo » in de regio Centre-Val de Loire

Het feest van de fiets!

Van 21 mei tot 25 september 2016

 

Gedurende 4 maanden worden er in de hele regio Centre-Val de Loire meer dan 50 fietsevenementen georganiseerd om de fietsroutes in deze regio aan de hand van thema’s en allerlei activiteiten te (her)ontdekken:

Fietstochten door natuurgebieden of langs cultureel erfgoed: er is voor elk wat wils…

Maak met het hele gezin of met vrienden, lange of kortere fietstochten met verrassende trajecten, heerlijk eten en muziek door de prachtige natuur in de omgeving van de Loire en door de bossen. Er is voor iedereen wel een leuke fietsroute!

Tijdens het wereldkampioenschap handbal mannen zijn er zes fietstochten uitgezet waarbij u deze sport op een andere manier leert kennen. Vanuit het vertrekpunt of in de stad van aankomst krijgt u uw eerste lessen handbal gedurende een leuke dag met veel activiteiten.

Ontdek het programma met 53 uitstapjes

 
Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden