Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry…

Fietsen is goed voor het milieu!

Wist u dat u met een fietstocht uw milieuvoetafdruk flink beperkt? Op de fiets hebt u immers geen CO2-uitstoot. Bovendien is fietsen erg gezond!

Ma rando à vélo
 > 
Nieuws
 > 
"Fiets + Bus" is het hele jaar mogelijk in de Loiret!
Gepubliceerd op 08/04/2016

"Fiets + Bus" is het hele jaar mogelijk in de Loiret!

Reis met de bus naar de fietsroutes van ‘La Loire op de Fiets’, vanuit verschillende steden in de Loiret.

 De dienst Fiets-Bus wordt het hele jaar in weekenden en op feestdagen aangeboden op drie buslijnen van Ulys .

 

Ideeën fietstochten

   Tocht vanaf Orléans: Vertrek vanuit Orléans met de bus, ‘s middags kunt u dan het kasteel van Meung-sur-Loire of de tuinen in Roquelin bezoeken, lekker fietsen of in de zon luieren. Fiets later in de namiddag terug, het is slechts 20 km tot Orléans...

•   Twee dagen tussen Gien en Châteauneuf sur Loire: Vertrek zaterdagochtend van Gien naar het middeleeuwse fort van Sully sur Loire, de toegangsweg naar de Loire-vallei, waar u kunt overnachten.Op zondag maakt u een tocht naar Châteauneuf sur Loire, en bezoekt het Museum van de Marine de Loire in de voormalige paardenstallen van het kasteel. s ‘Avonds neemt u de bus terug naar uw vertrekpunt.

 

Nuttige Informatie

•   Deze dienst wordt het hele jaar in de weekenden en op feestdagen aangeboden, en is ook dagelijks van 1 april tot 30 september 2016 beschikbaar.

•   Het betreft 3 buslijnen: lijn 3 (tussen Orléans en Gien), lijn 8 (tussen Orléans en Lailly-en-Val) en lijn 9 (tussen Orléans en Beaugency).

   Aansluitingen zijn mogelijk in Beaugency, Meung-sur-Loire, Orléans, Châteauneuf sur-Loire, Saint-Benoît-sur-Loire, Sully-sur-Loire, Gien…

•   Het vervoer van de fiets is gratis binnen het Ulys netwerk, het standaardtarief is van toepassing (2,4 € per kaartje).

•   Reserveren is verplicht, één dag voordat u vertrekt, en dit voor 12 uur (op vrijdag voor 12 uur voor tochten in het weekend en op feestdagen) op telefoonnummer 0 800 00 45 00 (gratis vanaf een vast telefoonnummer).

 

Klik hier om de brochure en tijdstabel te downloaden

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden