Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry…

Fietsen is goed voor het milieu!

Wist u dat u met een fietstocht uw milieuvoetafdruk flink beperkt? Op de fiets hebt u immers geen CO2-uitstoot. Bovendien is fietsen erg gezond!

Ma rando à vélo
 > 
Nieuws
 > 
Internationaal Tuinfestival van Chaumont-sur-Loire
Gepubliceerd op 14/04/2016

Internationaal Tuinfestival van Chaumont-sur-Loire

Deze 25ste editie is gewijd aan de ‘tuinen van deze eeuw’

Van 21 april tot 2 november 2016

 

Laat u verassen door de uitzonderlijke opkomst van tuinen in de 21ste eeuw, tijdens het Internationale Tuinenfestival van Chaumont !

Welke tuinen voor de toekomst? Hoe kunnen ze beantwoorden aan de vraagstukken van onze tijd? Een nieuwe generatie van tuinarchitecten probeert deze vragen te beantwoorden tijdens deze editie van 2016.

Eeuwenoude of nieuwe oplossingen, die voortkomen uit de menselijke verbeeldingskracht (permacultuur, drijvende tuinen, landbouw los van de grond…), u zult versteld staan van de vindingrijkheid en fantasie van de tuinarchitecten.

Klik hier voor meer informatie

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden