Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry…

Fietsen is goed voor het milieu!

Wist u dat u met een fietstocht uw milieuvoetafdruk flink beperkt? Op de fiets hebt u immers geen CO2-uitstoot. Bovendien is fietsen erg gezond!

Ma rando à vélo
 > 
Nieuws
 > 
Stilte, we draaien!
Gepubliceerd op 20/07/2015

Stilte, we draaien!

Begin juni maakte een filmploeg, op verzoek van het Comité Régional du Tourisme, 3 video’s in de regio Centrum-Loirevallei. 

Het idee? Op een wat originele manier de 3400km lange fietsroutes promoten die het grondgebied doorkruisen en enkel op u wachten … 

In Touraine, laten maar liefst 45 fietsroutes u de tuinen en kastelen maar ook het genot en de levenskunst van deze bestemming ontdekken.

In het hart van de Châteaux à vélo ontdekt u Cheverny, Chambord en de natuur van Sologne waar u zich kan herbronnen.

In de omgeving van Chartres,  hoofdstad van licht en parfum en aan de rand van de Vallée de l’Eure liggen er 2 grote fietsroutes: de Véloscénie (Parijs-Chartres-Mont-st-Michel) en de St Jacques à Vélo (1e fietsroute met het sint-Jacobsthema).

We onthullen u niet alles, maar in afwachting van de 1e video kan u exclusief de coulissen van de opnames ontdekken!

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden