Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry…

Fietsen is goed voor het milieu!

Wist u dat u met een fietstocht uw milieuvoetafdruk flink beperkt? Op de fiets hebt u immers geen CO2-uitstoot. Bovendien is fietsen erg gezond!

Ma rando à vélo
 > 
Nieuws
 > 
Train Vélo Loire
Gepubliceerd op 24/05/2016

Train Vélo Loire

Handig en gratis vervoer van uw fiets over de La Loire à Vélo.

Van 11 juni tot 11 september 2016.

 

Voor uw volgende verblijf of fietstocht langs de Loire à Vélo, neemt u uw fiets gratis en zonder reservering vooraf mee op de spoorlijn van Interloire via Orléans – Nantes – Le Croisic.

 

Bent u op zoek naar een manier om bij het vertrekpunt van uw fietstocht te komen? Of wilt u misschien in alle vrijheid reizen langs de routes van de Loire à Vélo?

De Train Vélo Loire staat voor u klaar …

U kunt uw fietstocht waar en wanneer u maar wilt onderbreken om terug te gaan naar het beginpunt of rechtstreeks door te reizen naar het volgende station.

Alles is mogelijk met deze service die de organisatie van uw fietsvakantie heel eenvoudig maakt.

Met uw treinkaartje stapt u aan boord van de Train Vélo Loire die de route van de Loire à Vélo volgt van Orléans naar Croisic via Blois, Tours, St. Pierre-des-Corps, Angers en Nantes.

In de trein wordt uw fiets in- en uitgeladen door speciaal treinpersoneel die ervoor zorgen dat uw fiets wordt gestald in de speciale wagon waar ruimte is voor 34 fietsen.

Voor meer informatie en het reisschema klik hier

 

Plaats bepalen

Op de kaart in- of uitzoomen
Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden