Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry…

Fietsen is goed voor het milieu!

Wist u dat u met een fietstocht uw milieuvoetafdruk flink beperkt? Op de fiets hebt u immers geen CO2-uitstoot. Bovendien is fietsen erg gezond!

Ma rando à vélo
 > 
Nieuws
 > 
« Uitstapjes op de Fiets » zijn terug
Gepubliceerd op 24/05/2017

« Uitstapjes op de Fiets » zijn terug

Kom de fiets fêteren in de regio Centre-Val de Loire !

Van 28 mei tot 29 september 2017

Van eind mei tot eind september zijn er 45, voor iedereen toegankelijke, fietsbijeenkomsten. Ze worden georganiseerd om in alle gezelligheid de fietsroutes van de regio Centre-Val de Loire te doorkruisen met muziekale, fijnproevers en bijzondere thema’s en animaties.

De festiviteiten beginnen op zondag 28 mei met de Vélotour Orléans langs scholen, broeikassen, markthallen, feestzalen en sportzalen. Een fietstochtje om de stad op een bijzondere manier te verkennen. In 2016 waren er meer dan 6000 deelnemers. Ga er ook dit jaar opuit, u bent ook verkleed welkom ; er is een prijs voor het meest originele kostuum!

De hele zomer lang volgen de diverse « Uitstapjes op de Fiets » elkaar op zodat u met vrienden of het hele gezin heerlijke fietsbelevenissen kan delen. Er is voor iedereen iets : natuur, cultuur en ook bijzondere uitstapjes.

Voor ieder zijn fietstochtje, voor ieder zijn uitstapje !

 

Klik voor meer informatie over « Uitstapjes op de Fiets » in de regio Centre - Val de Loire

 
 
Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden