Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden

De Perche

Trek er voor een weekend of langere vakantie op uit langs de rustige landweggetjes van de fietstochten door de Perche. Een aantal routes sluiten direct aan op de Véloscénie Parijs - Mont-Saint-Michel. Geniet van de ongerepte natuur van het Parc Naturel du Perche, het culturele erfgoed van de streek, met zijn kerken, kapelletjes en landhuizen, maar ook grotere bezienswaardigheden zoals het middeleeuwse kasteel en het museum in Nogent-le-Rotrou, de tuinen van het Château de la Ferté-Vidame en de thematuinen van de abdij in Thiron-Gardais. Proef onderweg de streekproducten bij tuinbouwers en veehouders en natuurlijk in de talrijke restaurants Bossen, meren, heuvels en door natuurlijke hagen omringde weilanden kenmerken het landschap van de Perche. De Perche: voor een vakantie in het groen!

Fietsen lussen

 
Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden