Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden

La Brenne

Door de ongerepte natuur van het 'duizend-merengebied' loopt maar liefst 300 km aan fietspaden. Het Parc Naturel Régional de la Brenne is een magisch gebied met een enorme biodiversiteit, een uitzonderlijke flora en fauna waar meer dan 2300 diersoorten leven! Wie goed om zich heen kijkt, ziet misschien een Europese moerasschildpad zonnen aan de waterkant. Ook qua cultuur komt u hier niets tekort: sfeervolle dorpen in een prachtige omgeving, traditionele bouwstijlen, kerken... Wandel door de Franse tuinen van het Château d'Azay-le-Ferron en bewonder de bijzondere meubels van het kasteel. Rustdag aan het Etang de Bellebouche, met maar liefst 300 ha ongerepte natuur, een van de mooiste meren van de Brenne, met heerlijke zandstranden.

Fietsen lussen

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden