Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden

La Touraine

Rond Bourgueil en Langeais

Oh, de gelukkige reiziger die op de fiets een prachtige tocht rond Bourgueil en Langeais maakt! Trek door velden, gaarden en bossen, bewonder het rijke erfgoed, observeer de vogels, proef een goed glas Bourgueil, zie de boten over de Loire voorbijvaren... een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Fietsen lussen

 

Rond Chinon

Het netwerk van fietsroutes rond Chinon, in het hart van de Val de Loire, omvat zowel de Loire als de Vienne. Een keur aan activiteiten en bezienswaardigheden: koninklijk vestingkasteel in Chinon, prachtige dorpjes, een gevarieerd landschap, Regionaal natuurgebied, grotwoningen, wijngaarden, geitenkaasjes...

Fietsen lussen

Rond Loches

Welkom in het zuiden van de Touraine! De fietsroutes leiden langs de koninklijke vesting van Loches, Montrésor, een van de mooiste dorpen van Frankrijk, Preuilly-sur-Claise met zijn abdijkerk, Chédigny met het label 'Jardin Remarquable' en de Grand-Pressigny met een prehistorisch museum.

Fietsen lussen

 

Rond Azay-le-Rideau

Trek er op de fiets op uit rond Azay-le-Rideau. Ga terug in de tijd en stel u het leven in de rotsen uitgehouwen boerderijen voor, of dat van de schrijvers Perrault, in het Château d'Ussé, en Balzac, in Saché. Kom alles te weten over de ambachten en de gastronomie van de streek.

Fietsen lussen

 

Rond Amboise en Chenonceaux

Dit fietsnetwerk voert u langs de beroemde Loirekastelen: Het koninklijke kasteel van Amboise, het Château du Clos Lucé en het Château des Dames in Chenonceau. Karakteristieke dorpen, grotwoningen en een schitterende omgeving... bezienswaardigheden die opwegen tegen de gefietste kilometers!

Fietsen lussen

 

Tours en omgeving

In het gebied rond Tours, aan het begin van het dal van de Loirekastelen, duikt u via een netwerk van fietsroutes onder in de weldadige rust en het goede leven van deze streek. Langs de Loire, aan de oevers van de Indre en in het dal van de Echandon wacht u een levendige mix van cultuur en natuur.

Fietsen lussen

 
Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden