Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden
Ma rando à vélo
 > 
Sheets
 > 
Fietstochten van A naar A
 > 
Les châteaux à vélo

Les châteaux à vélo

Trek eropuit over de fietspaden van de kastelenroute ('Châteaux à Vélo'), een bijzondere tocht langs de juweeltjes van het Franse erfgoed, de Loire-kastelen, maar ook door de schitterende natuur van de Sologne, om heerlijk tot rust te komen. Heerlijk bijkomen op deze prachtige fietsroutes, aangesloten op de website La Loire à Vélo. Bezichtig de beroemde kastelen langs deze routes: Chambord, Blois, Cheverny, evenals talrijke kleinere landgoederen zoals Beauregard en Villesavin. Kom in dit gebied vol legenden en tradities de dieren in de bossen observeren en wijnen proeven als de AOC's Cheverny en Touraine. Download de app bloischambord op uw mobiele telefoon om alles over de cultuur te ontdekken en de fietsroutes te volgen door het hart van de Sologne, de wijnvelden en het Loiredal.

Fietsen lussen

 
Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden