Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden
Ma rando à vélo
 > 
Sheets
 > 
Fietstochten van A naar A
 > 
Orléans / Forêt d'Orléans

Orléans / Forêt d'Orléans

Op slechts 1 uur van Parijs ligt de Orléanais met zijn typische landschappen, voor een weekendje weg of een langere vakantie. Geniet met het hele gezin of met een stel vrienden op de fiets van de weelderige natuur langs de Voie verte van het Bois de Charbonnières, of verken al wandelend door de velden het platteland en de mooie dorpjes in de omgeving. Langs de Loire en in het 35.000 ha tellende Forêt d'Orléans zijn verschillende routes uitgezet, die gebruik maken van de Voies vertes en het jaagpad langs het Canal d'Orléans. Onderweg kunt u halt houden om de wijnen van de streek rond Orléans proeven, de geuren in de talrijke bijzondere tuinen opsnuiven... iedereen komt hier aan zijn trekken!

Fietsen lussen

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden