Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden
Ma rando à vélo
 > 
Sheets
 > 
Fietstochten van A naar A
 > 
Rond Chartres

Rond Chartres

Trek er langs de fietsroutes rond Chartres op uit om het dal van de Eure en de middeleeuwse stadskern van Chartres, lichtstad en parfumstad, te bekijken. De kathedraal, opgenomen op de werelderfgoedlijst van de UNESCO, met zijn bijzondere gebrandschilderde ramen uit de XIIe - XIIe eeuw, mag u beslist niet overslaan. Vergeet, onder de indruk van dit prachtige monument in de bovenstad, niet om de tijd te nemen om door de middeleeuwse wijken te slenteren, langs vakwerkhuizen en andere historische juweeltjes, tot de benedenstad aan de oevers van de Eure. Wandel langs de rivier en geniet van het landschap en de meren in het dal. Uiteindelijk komen er negen rondtochten door het gebied rond Chartres, in de directe omgeving van de Véloroute Parijs - Mont-Saint-Michel.

Fietsen lussen

 
Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden