Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden

Rond Gien

De routes rond Gien, circa 1 uur ten zuiden van Parijs, lopen door prachtige landschappen en een rijk cultureel erfgoed, van de ene naar de andere Loire-oever. De beroemde kanaalbrug en de jachthaven van Briare, waar het op zonnige dagen heerlijk flaneren is. In de Puisaye, op de noordoever, wemelt het van de boerderijen en boerderijtjes, landgoederen en domeinen, statige landhuizen en kastelen omringd door uitgestrekte landerijen, afgewisseld door kleine bossen en meren. Langs de zuidoever van de Loire treft u talrijke sfeervolle steden en dorpen met een lange geschiedenis aan. In de Haut-Berry leiden kleine landweggetjes door uitgestrekte velden en heuvels. Overal in het Pays Fort hebt u indrukwekkende uitzichten over de heuvels van de Sancerre.

Fietsen lussen

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden