Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden
Ma rando à vélo
 > 
Sheets
 > 
Fietstochten van A naar A
 > 
Rondom het Loirdal

Rondom het Loirdal

Stap op de fiets en ontdek de circuits "Autour de la Vallée du Loir" (rondom het Loirdal) en verken zo de landschappen van Vendômois ! Kom tot rust in de authentieke natuur tussen Perche, Petite Beauce en het Loirdal. Flaneer in de straatjes van Vendôme en bewonder de rijkdom van deze stad van Kunst en Geschiedenis. Laat u inspireren door een bezoek aan de manoir de la Possonnière, geboortehuis van de dichter Pierre de Ronsard in Couture-sur-Loir. Neem een kijkje bij de 12e eeuwse commanderij van de Tempeliers in Arville. Het epos van de Tempelorde komt hier weer tot leven dankzij de scenografie en tijdens het grootse middeleeuws spektakel in de zomer. Ook al ontdekt u het geheim van de Tempeliers niet, u ontdekt zonder twijfel wel talloze juweeltjes in deze vallei van ingetogen charme.

Fietsen lussen

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden