Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden

De Perche

In het Parc régional du Perche, een groen hart op slechts 1 uur rijden van Parijs, wacht u een vakantie 100% in de natuur. Een rijke bestemming van glooiende heuvels, bossen, holle weggetjes tussen weelderige hagen, een platteland met een rijke natuur en her en der uitgestrekte appelgaarden. De ideale plek om heerlijk bij te komen.

Ontdek de charme van dit platteland vol kronkelige riviertjes en verborgen meren, versterkte landhuizen, kastelen, parken en kerken. Een vakantie in deze streek, met zijn eeuwenoude tradities en talrijke markten en dorpsfeesten, is bovendien dé gelegenheid om het beroemde Percheron-ras te bewonderen, heerlijk over een brocante te slenteren en de talloze overheerlijke, authentieke streekproducten te proeven, zoals de cider, de baguette du Perche en de Perchevals (zandkoekjes). In de Perche staat alles in het teken van de natuur!

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden