Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 14 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Het label Accueil Vélo

Accueil Vélo is een nationaal label dat garant staat voor kwaliteitsservice en -accommodatie voor fietsers langs de grote fietsroutes..

Ma rando à vélo
 > 
Tips

Tips

Op de routes van marandoavelo.fr worden fietspaden en -stroken afgewisseld met onverharde wegen, 'voies vertes' en rustige wegen met weinig verkeer. Alle routes zijn gemarkeerd, voor uw fietsplezier en veiligheid. U hoeft dus alleen maar de borden te volgen!

Houd wel steeds in gedachten dat fietsen een activiteit in de buitenlucht is en u dus rekening moet houden met wisselende omstandigheden. Het is verstandig om vooraf aan een aantal dingen te denken, zodat uw fietstocht soepel verloopt en  in alle veiligheid  

U vindt in deze rubriek een aantal handige tips en adviezen, om uw fietstocht zo goed mogelijk voor te bereiden en optimaal te genieten van de omgeving en de mensen die u tijdens uw fietstocht tegenkomt.

Denk er, voor uw eigen veiligheid en om volop van uw fietstocht te kunnen genieten, aan om bepaalde nuttige contactgegevens mee te nemen en een aantal basisregels in acht te nemen. 

Profiteer van uw fietstocht om de natuur te beschermen en te behouden en te genieten van momenten samen. Een fietsvakantie betekent ook: mensen ontmoeten en samen genieten!

Een paar adviezen om uw fietstocht goed voor te bereiden en onder goede omstandigheden op pad te gaan.

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden