Totale
afstand
0 km
Inloggen
Ga naar uw map met fietstochten en voeg een fietstochtervaring toe

Fietsmogelijkheden: 6 "véloroutes" en 10 netwerken met fietstochten in de Val de Loire, Touraine, Sologne, Perche, Berry… 

Info werkzaamheden
Ma rando à vélo
 > 
Verblijf
 > 
Langs de Loire en de Cher

Langs de Loire en de Cher

Séjours clés en main

Langs de Loire en de Cher
Loire à Vélo

van 30/03/2019 tot 25/10/2019

Château de Chenonceau
Château de Chenonceau © Gillard et Vincent - CRT - Centre-Val de Loire
Zoomer l'image
Château de Chenonceau
© Gillard et Vincent - CRT - Centre-Val de Loire

Vanaf

325 € Clés en main

In die streek, ook de Touraine genoemd, is de dichtheid van vermaarde kastelen groot: prachtige woonpaleizen omgeven door fraaie parken, soms nog in privé-bezit en vaak te bezoeken. Juweeltjes in dit opzicht zijn de kastelen van Amboise en Chenonceaux, dat zich over de volle breedte van de Cher spant. De Touraine is ook vermaard om haar smakelijke wijnen: meestal wit en soms rood, en eerder droog dan zoet, uit de wijngaarden van Vouvray en Saint Martin-le-Beaux.

Tarieven

  • Vanaf 325 €
  • De prijs is inclusief : 4 hotelovernachtingen (2-persoonskamer met bad of douche en toilet) op basis van halfpension, route-informatie met gedetailleerde landkaart, gebruik Aktiva/Batavus hybride-fiets met 24 versnellingen, gratis parkeerplaats op afgesloten terrein.
  • De prijs is exclusief : Toeslag 1-persoonskamer, extra nacht halfpension incl. fietshuur, toeslag E-bike € 45, bijdrage Calamiteitenfonds, reis- en annuleringsverzekering, reserveringskosten.

Beschrijving

  • Etappes
  • CHENONCEAUX / AMBOISE

Reserveren

Inloggen
U heeft al
een account
U heeft nog
geen account
Inschrijven
of
Wachtwoord vergeten
Vul je e-mailadres
Met deze handeling reset u uw inloggegevens. Er zal u een e-mail met een directe link naar uw account worden toegestuurd. Klik hierop en wijzig uw wachtwoord in het gedeelte "MIJN ACCOUNT".
Inscription
Uw login informatie
Uw gegevens voor bijdragen
* Verplichte velden